Thursday, January 12, 2012

Lantiana Gardens...

Hit går nästa resa med vännerna :-))) Hoppas att detta är stranden utanför hotellet vid Fig Tree Bay på Cypern. Förra gången gick vår gemensamma resa till Alcudia på Mallorca i slutet av september och vädret var inte tipptopp. Därför åker vi i mitten av september och dessutom längre söderut. Det är ju värmen vi vill åt!!

2 comments:

Marika said...

Hej. Satt och kolla på bilder pågoogle om vår resa till Alcudia som vi ska göra i sommar i juli så det va så jag hamna på din blogg:).. Vi ska bo på samma hotell som du gjorde. Har försökt hitta lite info hur det är med maten (om de är ok att äta allt) och om det är mycke mygg där. Läste nämligen en kommentar ang att det va massa mygg:(. Hade vart kul och få veta lite av någon som har har varit där och kan tipsa lite om stället:)

jenny said...

Vill man bo strandnära kan man inte bo bättre! Tror inte att vi åt på hotellet förutom vid frukosten men det fanns många mysiga restauranger i närområdet. Man behöver inte tänka på vad man äter.Fisken är mycket god. Det är mysigt att hyra bil och se sig om. När vi var där i oktober fanns inga mygg.