Sunday, December 31, 2017

Varbergs Stadshotell och Asia Spa

Tillsammans med tre vänner åkte jag till Varbergs Stadshotell  i mitten av november för att mysa lite. Vi spaade oss, åt och drack gott och hade det mycket härligt. Dessutom hade vi turen att bli uppgraderade till ett mycket fint rum precis bredvid spaavdelningen... Eftersom det ligger centralt i Varberg finns möjligheten att ge sig ut på stan om man vill shoppa eller äta ute. Vi åt en mycket god brunch när vi anlände och en 3-rätters på kvällen.








Milano-Navigli

Jag upptäckte att jag slarvat lite i höst, missade att lägga upp inlägg från två olika resor...
I mitten september  åkte jag och Per till Milano. Vi hade bokat hotell utanför stadskärnan, i Navigli ett par km söder om centrala Milano. Det var verkligen en lyckad bokning! Vi bodde på Art Hotel Navigli som var helt okej. Det var omgivningarna som var bäst. Hotellet låg vid Naviglio Grande, en kanal där restaurangerna låg tätt och folklivet var stort kvällstid. 

Det var inga problem att ta tunnelbanan in till centrala Milano och att gå tillbaka till hotellet tog kanske en halvtimme. Som vanligt består våra resor av mycket promenader, god mat och dryck!