Monday, May 29, 2017

Vann Spa Hotell och konferens

Andra spavistelsen på kort tid. Denna gång besökte vi Vann i Bohuslän där vi var för tio år sedan. Det var ungefär som jag kom ihåg men denna gången kunde vi tillbringa tid i solen på trädäcket.

Restaurangen använder ekologiska och närproducerade råvaror och kockarna är mycket duktiga. Däremot var serveringspersonalen inte de bästa jag stött på. Första kvällen blev vi bortglömda i över en timme och inte en ursäkt vi fick, istället lade de på desserten på notan som ingick i paketet... Morgonen efter tog vi upp detta med receptetionen och andra kvällens middag blev betydligt bättre, tack vare vår servitris Nathalie som gjorde så att vi åkte hem med en ganska positiv syn på Vann.

Thursday, May 25, 2017

Hotell Tylösand

Jag har haft två härliga dagar på Hotell Tylösand tillsammans med tre vänner. Vi hade bokat spapaket med tre-rätters middag.

Spaavdelningen var bra med lite olika pooler och bastur. En mycket trevlig utepool med utsikt över sanddyner och hav, där tillbringade vi en del tid!

Vi var alla även mycket nöjda med middagen! Personalen var överlag mycket bra med något enstaka undantag. Förbättringspotential fanns såsom att ha större och tjockare spahanddukar, urtvättade små ger inte så mycket lyxkänsla... Likaså borde det finnas kroppslotion på rummet. Rummet i sig var mycket fräscht och trevligt, dessutom var sängarna väldigt sköna.

Nästa spavistelse blir på Vann Spa i Bohuslän.

Sunday, May 7, 2017

Restaurang Prinsen

Pers födelsedagsmiddag åt vi på Restaurang Prinsen på Mäster Samuelsgatan. Den har funnits på samma ställe sedan 1897 och är en klassisk restaurang med god och vällagad mat, trevlig miljö och fin service.

Vi brukar hålla oss inom Norrmalm och Östermalm när vi åker till Stockholm, så perfekt avstånd från Haymarket med 10 minuters promenad.

Haymarket by Scandic

Kom upp igår för att se Fantomen på Operan på Cirkus. Den var helt fantastiskt bra! Innan vi tog spårvagnen till Djurgården hann vi med att äta på Pauls, restaurang här på hotellet. Mycket gott och trevlig miljö precis som hela Haymarket har. Läget är ju toppen om man vill bo centralt, mitt på Hötorget.
Idag har vi ägnat tiden åt inspiration i inredningsbutiker... Brunch, Croque Monsieur, åt vi på Napolyon på Grev Turegatan. Härligt när man kan sitta ute!