Monday, July 29, 2013

Gunillaberg

Vi gjorde ett trevligt besök på Gunillaberg där den danske konstnären Tage Andersen delvis håller till och har "byggt" en fantastiskt miljö. Bland annat fanns där 1000 liljor planterade på en äng, konstinstallationer i naturen, diverse djur som såg ut att ha det toppenbra. Dessutom ett nybyggt orangeri på 400 kvadrat.





Storegården i Alboga och Bokcaféet i Od

g
Är ute efter ett överkast så vi tog oss till mysiga Storegården i Alboga. Tyvärr fanns det mest överkast till enkelsängar men får återkomma i september/oktober när de fått in mer. Dessutom har de faktiskt en butik i Borås nu, kanske kan åka dit... En mycket trevlig butik i Alboga som ligger gudomligt vackert!
Efter Alboga åkte vi till Od och bokcaféet där. Första besöket av oss men också det väldigt trevligt. Lite foto- och tavelutställningar, nya och begagnade böcker fanns det, dessutom hembakat fika. Vi var inte ensamma där så vi torkade av några regnvåta stolar och tog varsin hemgjord hjortronglass, god!


Jättestora tavlor med Änglagårdsmotiv placerade utomhus.

Saturday, July 13, 2013

Clarion Post

Bodde över på Clarion Post efter konserten, och det var inte bara vi som bodde där... 20 meter från oss åt Micke Syd sin frukost!!
Trevligt hotell med en trevlig bar ute på terrassen igår. Efter konserten satte vi oss inne i baren i deras superöronlappsfåtöljer men då fick de ett minus pga den höga musiken. Men plus fick de istället för mojiton.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Da Matteo

Fika på Da Matteo, fint och gott kaffe med en härlig morotskaka :-) Dåligt med shopping, var ute efter Pantones fina muggar men de rätta färgerna var slut...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Gyllene Tider






Vilken konsert de gjorde på Ullevi!!! Det är inte många som kan leva på gamla meriter men det kan de här! Bara toppenlåter med, dvs gamla godingar. Så mycket bättre kan det inte bli. Men nästa gång jag ser dem ska jag stå längst fram:-)
En härlig påhälsning blev det under sista låten, "När alla vännerna gått hem", då dök Marie Fredriksson upp under stort jubel. Högsta betyg!

Friday, July 12, 2013

Södra Hamngatan

Lite förfriskningar innan avgång till Ullevi... Förresten när vi tog lite vin på hotellterrassen satt kvällens trummis utanför....

Published with Blogger-droid v2.0.10

Miniminisemester

Konsertdags... Kommer bli en strålande kväll på Ullevi med GT :-)

Published with Blogger-droid v2.0.10