Thursday, March 14, 2013

Söndagslunch i Enskede



På vägen hem stannade vi i Enskede hos Albin och Olga med familj. Olga fick en rå morot till lunch och vi andra fick god lammfärssoppa. Sedan var det bara att susa hemåt.

Helgen var bra men Sandhamns seglarhotell rekommenderar vi inte andra att åka till, vi blev besvikna över servicen i restaurangen. På lördagskvällen fortsatte det med missar... Vi fick länge vänta på maten, kalvrostbiff, och när den till slut kom hade de inte serverat vinet/ölet som var beställt!! Så det fick vi säga till om och när vi väl började äta var maten inte helt varm. Tummen ner! Dessutom var maten ganska smaklös den kvällen.

Saturday, March 9, 2013

Spa

Lite varma bubblor och därefter Nora Roberts funkar fint!!

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sandhamns seglarhotell

Tänkte det kunde vara trevligt i Stockholms skärgård vid den här årstiden och det är det. Huvudbyggnaden är otroligt fin! Det är bra men inte tipptopp. Tre misstag vid middagen i går kväll: Per fick fel öl, han fick först inte någon potatis till köttbiten och de två ostbrickorna vi beställde till dessert blev en... Sådana saker ska de ha koll på!
Idag satte vi oss och läste utanför rummet, ganska mörkt var det men det fanns två golvlampor. Bara det att det fanns inga vägguttag att stoppa sladden i... Jag letade och frågade städerskan men nej då, hon hittade heller inget utan gick till sin chef som till slut kom med en kabelvinda och sa: det är arkitekten som sagt att lamporna ska stå där! Men den där arkitekten tänkte nog inte riktigt färdigt...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Ljuvliga sol


Tvärs över ön gick vi, till Trovillestranden. Vi satte oss på klipporna och njöt av solen, riktigt gott. Sen tillbaka för att luncha på Sandhamns värdshus, hemmagjord pyttipanna och Staropramen :-)
Published with Blogger-droid v2.0.10

Friday, March 8, 2013

Skärgårdstur

Fem minuter tillgodo hade vi till båten och oj vad gott det var med ost- och skinkfralla och rött vin på plastflaska.

Published with Blogger-droid v2.0.10

På väg

Norrut går färden genom ett soligt Östergötland...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, March 4, 2013

Spadags

Snart dags igen, att åka på Spa :-D

Det är hit vi ska, kommer att bli helt ljuvligt och avkopplande, precis vad som behövs just nu!!