Wednesday, August 1, 2012

BTH

Åkte upp till Blekinge Tekniska högskola för att kolla in den. Också perfekt läge precis vid vattnet och fina, fräscha lokaler.

Published with Blogger-droid v2.0.6

Hem igen

Lägenheten är klar så långt och vi är på hemväg. Lite saker kvar till nästa gång, typ bäddmadrass till bäddsoffan. Den var lite hård att sova i. Gick upp till centrum och lunchade innan vi gick tillbaka och tog bilen på en liten rundtur bland öarna. Överallt har de bryggor med sina båtar. Fint!

Published with Blogger-droid v2.0.6

Lisas sjökrog

Vi var lite sena ut för att äta men efter några minuters promenad kom till marinan och där låg Lisas sjökrog, mitt bland alla fina segel- och motorbåtar. Eftersom vi var där efter kl 21 fick vi den lilla menyn med burgare och olika skaldjur. Det fick faktiskt bli den andra burgaren för dagen men att jämföra den med en QP är ju bara så fel.... Per och Felix åt fina toast Skagen som de var nöjda med.

Published with Blogger-droid v2.0.6

Karlskrona...

...visade sig från sin bästa sida när vi åkte in. Det är en vacker stad med hav och skärgård mitt i stan.
Vår lägenhet på Pantarholmen stod kvar efter att ha varit uthyrd i ett år. Den är inte stor 32 kvadrat, men till en person funkar den fint! Framförallt är läget toppen med 5 minuters promenad till både Willys och Lidl, det dubbla in till centrum. Till högskolan tar det kanske 20 minuter. Nu är det tv-bänken och skrivbordet kvar att montera och lite annat småpyssel.

Published with Blogger-droid v2.0.6