Sunday, April 29, 2012

Skåneland

Andra gången på kort tid som jag åkte till Skåne. Fast nu hade jag sällskap av Eva & Anna och målet för resan var Staffanstorp, till Åsa med familj.

På vägen ner stannade vi och åt i laxbutiken i Falkenberg, mums!! A & E kunde dessutom festa till på en flaska vitt :-)

Framme hos Åsa kunde vi sitta ute och fika, härligt! På kvällen tog vi taxi in till Lund. Startade med varsin drink på Grand Hotel, Frozen Strawberry Daiquairi för mig. Gick sen till V.E.S.P.A där det serverades mycket god pasta, mmm... En flaska gott rött till det satt fint. När man sen som vi kommit upp i +40 orkar man inte på mycket mer utan tycker det är ganska gott att komma hem och sitta och tjöta lite...

Efter en god och lång frukost åkte vi och hämtade upp Louise för att åka till Vellingeblomman. Det blev en del plantor av tomat, chili och paprika. Kaffestunden spenderades i fiket i trädgården i solen! Det blev en riktigt mysig helg!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, April 8, 2012

På väg hem...

Efter några trevliga dygn i Skåne är det dags att lämna M & S för att åka norrut. Ikväll är vi bjudna på 6-årskalas :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Hos Mats och Susanne

Dans till Loreen m fl i Genarp efter att ha ätit alldeles för mycket gottigheter och druckit goda drinkar :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saturday, April 7, 2012

Påskafton

Utcheckade från the Lodge. Ett ställe som vi verkligen kan rekommendera!! Nu en tur till Malmö igen för att handla till kvällens knytis bl.a.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, April 6, 2012

Långfredag

Dagen startade med sol och en god frukost. Sen drog vi in mot Malmö där vi mötte upp Mia och Fredrik. Herrarna åkte till Rommelåsens golfbana medan jag och Mia misslyckades med shoppingen... Nytt försök i morgon igen! Tillbaka på the Lodge blev det snackstallrik med vin och sedan lite bubbelbad och bastu. Middagen var liksom igår god. Jag valde det vegetariska alternativet eftersom lamm inte är min favorit. Kvällen avslutades på bästa sätt med ett parti yatzy :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, April 5, 2012

Go eftermiddag

Vilket toppenställe!!! Kan jag nog säga många gånger. Just känslan här är så go... Efter vår delikatesstallrik och vin/öl drog vi oss mot spadelen. Den var inte jättestor, bestod av tre bubbelbad utomhus, en bastu och ett par relaxrum. Dessutom kunde man få olika behandlingar men eftersom jag är förkyld och hostar hoppade jag över det. En härlig stund blev det iallafall.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Incheckade på the Lodge

Vilket ställe!! Sitter och njuter på soffan utanför rummet med prosecco och lite mumsbitar. Vi bor i själva huvudbyggnaden och runt omkring finns småstugor. Ska ta mycket bilder och lägga ut sen. Nu ska vi ha ner och beställa vår delikatesstallrik :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, April 4, 2012

The Lodge

 
Hit ska vi bege oss i morgon, the Lodge i Genarp endast en halvtimmes resa från Lund. Två nätter ska vi spendera här, dag två ansluter Mia och Fredrik. På påskafton går sedan färden vidare mot vännerna som bor i Genarp för ett påskkalas :-))