Wednesday, November 2, 2011

Hemma...

Då ligger man äntligen i sin egen säng efter en lång dag. 4.00 ringde klockan i morse för att bussen till flygplatsen gick 4.50... Tidigt!! 8.20 lyfte vi och efter fem timmars flygresa landade vi på Axamo. Vi har verkligen haft det toppenbra!! Sunving Resort är ju egentligen ett riktigt småbarnsfamiljshotell, min familj hör väl inte till den kategorin med söner på 18 och 21 år... och det var inte speciellt många ungdomar eller "yngre vuxna" förutom Emilia och Mathilda. Men det fanns några liknande kombinationer som vår, tre generationer som reser tillsammans.
Tack Mona & Bengt för att ni bjöd med oss allihopa föra att fira att ni fyllt/ska fylla 75 och dessutom varit gifta i 50 år!! Bra jobbat :-)

Sista kvällen...

Så var sista dagen till ända :-( Kvällen fylldes med god mat till ljudet av abba-musik. Därefter var det packning. Kl är ställd på 04.00, blir härligt att gå upp då!!

Tuesday, November 1, 2011

Balkongmys

Lite sangria, surisar och GW får avsluta eftermiddagen i solen på balkongen. Har hunnit läsa massor!! Det var ett tag sen. Jag började med Jo Nesbös Karckerlackorna, sen blev det en roman av Tamara McKinley och  nu en av GW.
I morse var somliga uppe tidigt, jag, familjen Edman och Magnus åt frukost redan 7.30 för att sen gå iväg på marknad. Den var väl sådär.... E och M köpte varsin klocka och det var väl allt som blev handlat.Hade gärna köpt en handväska men det fanns inga roliga. Sen det blev en hel del tid över till solstolen B-)

Barrakuda

Gårdagskvällen avslutades på Barrakuda, en tapasrestaurang. Det var verkligen god mat, det fanns hur många tapasrätter som helst. Dessutom fick vi lite musikunderhållning av Rasmus och en medelålders spanjor med mycket svartfärgat hår som spelade harpa!!  Allt hade varit toppen om inte... servitören spillt ut ett glas rödvin över min vita klänning.... Det är bara att hoppas att vanish funkar... Dessutom var det första gången jag använde den :-P