Sunday, June 12, 2011

Bröllopsdags

Igår var det dags för bröllop mellan Pers syster och hennes Magnus. Dagen bjöd på otroligt väder, sol och 28-30 grader. Det är Lena-väder det ;-) Vi började med vigsel i Enskede kyrka där Rasmus spelade till Emila, Mathildas och Carolines sång. Därefter fortsatte vi till vackra Winterviken. Det blev en härligt dag med massa glada människor, god mat och ett lyckligt brudpar!
www.winterviken.se 









Saturday, June 11, 2011

Stockholm by night


På söder


13 stycken var vi som träffades på Sonjas Grek för en bit mat. Efteråt gick vi mot Engelen i Gamla Stan för att smita in på en drink men där var det packat med folk så vi gick mot kajen vid slottet och slank in på Pontus by the sea. Där gjorde de goda mojjitos!

Friday, June 10, 2011

Tidig lunch

 
Rört på oss lite idag, östermalm-norrmalm-city-östermalm. Shoppat lite småsaker och ätit en 'hälsosallad' på drottninggatan. Snart åker vi mot enskede och plockar upp sötnosarna på förskolan :-)

Thursday, June 9, 2011

Restorante Capri...


... Låg några kvarter längre ner på Nybrogatan. En god tallrik pasta och ett glas rött satt fint! Vi gick en liten sväng efter maten, en helt vanlig torsdagskväll men vad mycket folk det är ute och vilken go stämning det blir! Det är skillnad mot vår villa stad :-P

Stockholm


Dags för huvudstaden igen, på lördag är det bröllop:-). Vi kom iväg sent så efter vi checkat in strax efter 21 var det dags att ge sig ut och leta MAT. Hade inte ätit riktigt på hela dagen... Men vi slank in på en italienare... Fotot är förresten från hissen på Mornington.Som för övrigt är ett mycket bra hotell. Fräscha rum och en god frukost, dock konstaterade vi att den var lite oorganiserad...

www.mornington.se